=)

Hellojsanbojsan alla läsare!

1 augusti: Dagen börjar med att jag blir väckt av min far kl. 08.00 för att vi ska till MALMKÖPING där det är marknad :D Superduperkul! Vi åkte dit och jag kan ju inte säga att P-platsen var gratis... 60kr!! Wilda var allmänt jobbig hela tiden och människor måste lix gå så nära som möjligt när dom ser att hunden vill hoppa på och gosa med alla den ser, då är det ju ett måste att gå så nära att ägaren får lov att plocka upp hunden i famnen -.-' människor! Jag köpte i alla fall hundbajspåsar och hundgodis för 76kr!! Inte gratis godis inte... Men det var det värt :) Wilda blev glad! Far min köpte fryspåsar och inget mer. Vi åkte hem efter ett tag, wilda blev alldeles för dragig. Just det, jag fick vänta på att få gå på toa i 30 min!! 30min o.O fattar ni? det gör inte jag.

30 juli: PARTY hemma hos bästavän! Det var mycket underhållande :) Mycket roligt folk och glada munnar. Ja, vad ska jag säga mer? Det var grymt! :D

ÖLAND: Jag var på en underbar vecka på Öland med Bror, Niklas, Jocke och August. Visst, det var lite tjaffs men det är det ju alltid, annars njöt jag levern ur mig! Fint väder hela veckan och mycket upplevelser, så som vilda kossor! :D Jag träffade dessutom världens charmigaste pubb-gitarr-spelare! Han var sååå cute, men eftersom vi inte fick dricka så blev min underbara plats precis framför denna underbaring upptagen av några fula, snuskiga raggare! uch för dom ^^. Vi åkte till Bödasand, Ölands kändaste strand. MYCKET folk vilket inte är min största längtan... Jag är inte känd för att tycka om att visa mig i bikini på en stor strand o.O men det gick i alla fall :) Vi bodde på en familjecamping och då menar jag verkligen en FAMILJEcamping då vi sista kvällen fick lite "stryk" för att vi pratat för högt?! Yeye, det var ändå sista kvällen ;). Kanske lite illamåenden ena kvällen men annars tror jag att alla vi njöt så mycket vi bara kunde! <3 Tack!

Elbilo.
På toppen av Ölandsbron!
På toppen av Ölandsbron!
Bjuder på denna :)
Vårat tält var plockepinn!
Ja som sagt...
Min supersnygga bror!<3
Niklas!
Ja, lite suddig men men :P
Bödasand. Jocke, stekarn själv!
Haha August!
Böda :o

August och Jocke är lite INLOVE ;)
---
The Party Place!
Du är bäst!<3
August och jag!
Bror och jag!
Grabzen!
Kossamu!
Bror :)
Pöjkarna :)
Sedan blev det bad på hemvägen!
Blev även en bild på oss alla som en kille på stan ritade :) tyckte den vart AWESOME!

En Gr8 vecka på Öland som jag gärna gör om :)

RSS 2.0