TAXI

Först var jag hos tandläkaren och fixa tandställningen, sen så när jag kommer till den "tillfälliga" busstatioen men tror ni inte att bussen tar den riktiga vägen?! så vi missar bussen (jag, linnea och stephanie + någon i 3an.) Så vi ringer till Länstrafiken och säger som det är, att den har tagit fel väg. Och då skickar de en taxi ;D så jävla nice. Men när vi kommer fram till Nyköping så säger han  "vem av er är den rika då?" (det kostade 1600:-!!!!)  vi bara " Va?" "detta ska ju länstrafiken betala!". "nej, jag har inte fått några nummer om det..." "detta måste jag kolla upp...". Så ringer han till någon som säger att det är länstrafiken som ska betala! PJUU... tänk om vi skulle behövt betala... shit! Men det var asnice att åka Taxi ;) har typ inte gjort det förut :P så det var en upplevelse :D

XOXO


Läs på egen risk.

Detta var min värsta kväll på länge! Den började bra...

Jag, Viktor, August och Niklas skulle på "I love you philip morris" så vi tar bussen ner, och jaa vi ser att det regnar. Sedan kollar vi på filmen, men medan den spelas så får jag såklart ont i svanskotan (som vanligt) så jag tänkte inte så mycket på det. Sedan ska vi ta bussen hem, men tror ni inte att Viktor och Niklas får för sig att GÅ hem bara för att bussen inte kommer fören om 30 min?! Visst det är underbart med en lång prommenad men WTF i spöregn och i min tunna jacka? Så jag tänkte att jag tar bussen, men nej... Jag måste gå med dom för att Viktor vill inte att jag ska gå själv!! Jag blir sur och går framför dom hela tiden (så jag hör vad de snackar om) och jag bryr mig väl inte så mycket föruteom att jag går 3 meter framför i en 1cm tjock jacka och kan inte känna mina armar... SEN när vi ÄNTLIGEN har kommit hem så ligger min far i soffan och som vanligt latar sig med en påse ostbågar och ber mig ta ut Wilda på en prommenad!! "SERIÖST?! menar du det?? jag har nyss gått från stan, jag har 5 kg grus och vatten i mina skor, mitt smink är inte runt ögonen längre och min jacka går det fan att snurra ut lika mycket vatten ur som det är i badhuset!! menar du att jag ska ta ut henne? du kunde inte ha gjort det?" "Nej. ta ut henne..." Ja det är min hund men han kan aldrig vara snäll och kissa av henne, det tar honom 1 sekund + att han har regnjacka OCH paraply om han nu skulle vilja ha det.. Jag förstår inte, varför är män/killar korkade ibland??

PS: Vissa killar och deras JÄVLA åsikter!! Dom tror att dom är smarta men innanför pannbenet är det inte mer än vad pamela andersson kissar ut. Sådna borde få känna hur det känns... Allvarligt! och deras dumma, idiotiska kommentarer... Dessa killar kommer fan aldrig få tjej, är det en tjej så är det en stackars aborre, närmare mänskligheten kommer de inte för ingen vill ha de!

Sorry för dessa ord men jag blir sååååå fruktansvärd irriterad.



KlänningsMathilda?!

Jag har tänkt på att jag måste skaffa mig en "fest" klänning men aldrig tästat någon :/ Är nog för att jag inte riktigt är en klänningstjej... Så jag tänkte att ni skulle få se en som jag tycker är ganska fin och säga vad ni tycker :)


??'




Kaninbur på G

HEJSAN bloggen :) Idag är det söndag och jag har haft en riktigt mysig helg. Igår började jag med min såkallade "Utekaninbur" som kommer göra så att kaninerna kan få hoppa ut och in utan att vi är beroeende av att ta in och ut dom hela tiden, de kan alltså sköta sig själva :) vilket underlättar både för mig och familjen. Den är inte klar... Saknas galler på vissa ställen + så ska jag bygga dörrar så jag kan komma in och hämta dom. Den blir faktiskt riktigt snygg och jag är nöjd. Den har gått på 600:- hittills så den är ju ganska dyr :/ Ska bygga en likadan till de andra kaninerna. Men detta blir nog asnice.

Här får ni en "tjuvtitt" på arbetet mitt!



Ha-ha? ganska fin! :)


Green

Jag måste få tala om hur underbart jag tycker det är med vår! Finns det något bättre än att ta en lång 5 km prommis i solen? Jag skulle verkligen vilja ha Wilda här nu för jag går varje dag minst 1 timme. Det finns otroligt fina vägar här med, fina ängar, hjortar att titta på, den fina sjön, och mycket mer som man skulle kunna tänka sig att ha hemma också. Jag skulle sååå vilja bo på landet, allvarligt... Jag ÄLSKAR min skola! Skulle kunna tänka mig att bo här föralltid. Inte för att jag älskar att plugga, för det är det verkligen inte, utan för just denna miljö som jag får vara i. Det är som en dröm för mig! Underbara människor med. När jag har råd och är äldre så SKA jag ha mig en egen liten gård som jag kan arbeta på. För det är verkligen det jag vill göra... Visst jag kan ju ha ett jobb utanför, för jag ska ju inte ha kor (eller kanske...). Jag vill bara vakna till allt lantligt ^^.

I helgen HOPPAS jag verkligen att jag får sätta igång med kaninutegårdarna, tänk vad härligt om dom kunde gå på bete utan att jag är beroeende av att ta in och ut dom hela tiden, utan att dom kan sköta sig själva. Det lättar ju så mycket! Jag har redan planerat hur det ska vara och se ut så jag behöver bara hjälp utav min snickare till bror. Om han nu är så snäll att han kan hjälpa sin lilla syster med detta, vilket jag hoppas starkt på eftersom jag inte är så bra på att snickra (aldrig varit). Men det ska bli fantastiskt roligt. Kanske Johanna tillochmed hjälper mig, det brukar hon vilja göra :) PUSS

Nu ska jag snart sluta så jag ska passa på att skriva klart detta :) Jag ska försöka komma in lite oftare men ni vet ju hur det kommer sluta i alla fall. Ni får ha det bäst!

Jag funderar på att göra denna till en tavla och sätta upp i mitt rum, vad sägs? Foto: JAG :D









Ökna in my hart!

Nu är jag äntligen tillbaka på Ökna efter ett skönt och slappt (för min del) lov! Jag slaggade hemma hos Emmy igår till idag och jag verkligen älskar hur de bråkar eller tjaffsar vid matbordet. Jag undrar hur veckan kommer bli, det är inte så mycket plugg men den kommer säkert bli ganska lång. Jag hoppas på att Wilda sköter sig där hemma medan jag sitter här och längtar som en gud efter henne. My looooove. Ne nu ska jag kila vidare till klassrummet för vi har nämligen Växt och djurliv med Ann-marie (PILLIPILL)... Men det är helt okej ^^

Puss på er!


RSS 2.0