Drömmen som aldrig kommer bli sann.

Jag har ett stort leende på läpparna när jag är klädd i mina ridkläder kommer gående mot dig i hagen. Jag öppnar "gnisselgrinden" och tittar efter dig. Du står och betar med dina mjuka läppar som dras mot det gröna gräset. Du tittar upp och ser mig, du slår bort flugorna på ryggen med din långa och mjuka svans och kommer gående mot mig. Dina ögon glittrar av solens sken. Jag tar på din ljusblå grimma som jag köpte ednast till dig, med ludd på för att den ska vara så bekväm för dig som möjligt. Vi går sakta upp mot stallet som är lungt och nystädat (jag städade det för din skull). Jag borstar av dig så du blir skinande ren och oljar in dina stora och fina hovar, så dom glittrar. Jag flätar manen så du slipper ha den i ansiktet. Jag tränsar dig, jag struntar i sadeln för jag vill känna din rygg, jag vill ha dig nära. Jag hoppar upp och du låter mig krama din hals. Vi skrittar iväg en bit och jag känner mig lyckligast i världen för att jag får tillbringa tid med dig. Du är värd allt. Jag vill bara vara med dig. Vi tar en trav, och mitt hår flyger med vinden och du har den mest underbaraste traven, skumpig men så ska den vara. När vi kommer till stallet ska du få havre för du är värd allt. Du ska få en morot, för det är du värd. Du är värd allt.
Mumma, jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Du var allt. Du var mitt liv då, och nu, nu har jag dig inte kvar. Jag vill känna din man mot min kind en gång till. Jag vill borsta dig, jag vill hålla om dig, jag vill ha dig som min. Men jag vet att det inte går.
Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta och mitt minne.

Mumma jag ÄLSKAR dig<3



Du kommer alltid vara speciell i mina ögon.

Mat, mat och ännu mera mat...

Har nyss kommit hem från Mormor och nu känns det som om man ska sprängas av all mat. Förrätt, varmrätt och efterrätt + lite annat skojs som följer med på fatet. Men det var mysigt även fast jag fick lov att bära runt på Wilda hela tiden då hon inte kunde vara tyst, hon blev bara tyst när jag tog henne i famnen :) Myshund säger jag bara.<3 Nu sitter jag här hemma och tänkte kanske titta på en film eller så, vet bara inte vilken film jag ska se...
Men jag kan rekomendera dessa:

* Holiday
* Sagan om ringen (alla!!)
* Ace Ventura (alla!!)
* Zombieland (lite ironisk...)
* Beck (alla!!)
*...och så kom polly
* Twilight+New moon
* Män som hatar kvinnor+Flickan som lekte med elden
* This is England
* Zohan
* Tenacious D
* Transformers
* Blood diamond
* En dag i livet
* Stekta gröna tomater
* Scary movie ( XD )
* Dirty Dancing
* Baby mama
* Step up
* Take the lead
* Pirates of the caribbean
* Edward scissorhands
* Johnny mad dog
Och många fler som faller mig i smaken :D
Säg till ifall ni vill få reda på fler :)


Tänder...

Idag var jag hos tandläkaren och det gick super :) Får min tandställning v8 istället... Känns juh bättre, då hinner man förbereda sig. Det gick ganska fort då det inte var så mycket som skulle göras. Så kl. 9.00 så var jag klar :o "Jaha vad ska man göra nu då?", men jag och mamma bestämmde oss för att ta en liten fika :). Sen gick vi på stan och köpte lite kläder och jag HITTADE faktiskt lite ;D. Kl. 13.15 skulle vi med Spike (min kanin) till veterinären för att klippa hans tänder (gör det var 5e vecka). Gick super där med, ska köpa en slip på Claus Ohlsson (stav?!) så jag kan göra det hemma själv. Sen åkte jag till Julia Uppa där vi skulle fika men det blev ett café! Haha men gulligt. Nu åkte vi nyss hem till mig och vi väntar på att Johanna Bjarnevi ska komma :) GosGos i ******. <3


Främmande

Jag måste tillägga att jag är otroligt trött idag, vet inte om jag sov dåligt... I alla fall så vaknade jag med Amanda vid min sida (alltid lika mysigt!) men hon åkte vid 11.00 (alltid lika tråkigt!) men sånt är livet. Jag tänkte att det kanske var mindre folk på stan så jag åkte med Anna och Denice. Men snål och tråkig som jag är så hittade jag inget, som vanligt. Så jag gav upp "IGEN" och åkte hem. Hemma var det fullfart med att göra fint och laga mat, Pappas släkt kommer! Dvs Familjen Karlsson och Pettersson. Ska bli lite kul att dom kommer hit, det är inte ofta vi ses. Jag fixade mig och nu sitter jag här, i viktors rum, med ishockey på tv och två grabbar i sängen :) snacka om mysmys... Imorgon är det TANDSTÄLLNINGS-time. Eller jag vet inte om det är imorgon men jag tror det eftersom dom tog avtryck förra gången :O vill inte! Men nu måste jag hjälpa till i köket, kanske hacka sallad?!



Fail * 1000

HUR FAIL ÄR INTE DETTA?! XD


Vadå utdragna tuttar? (!)...


REAREAREA

Det finns inget värre än att trängas i en lång och svettig kö! Jag var nere på stan med Bror och Anna för att jag skulle lämna tillbaka 2 plagg. Och jädrans vad jobbit det var... Aldrig mer! Ska jag lämna tillbaka något så ska det vara alldeles för stort eller för litet. Aja, jag tänkte se om jag kunde hitta någon på REAn men nej, jag orkade inte trängas med alla shoppgalna människor :P Så tillslut gav vi oss och åkte hem :) skönt de... Nu sitter jag här med Wilda och hon tuggar på sin leksak som hon fick av Maja i julklapp, känns bra att hon tuggar på den och inte på mig ^^ hehe. Just fan, jag får nog tandställning på Måndag :o Vill inte, men behöver... Är skit skrajj, hatar tandläkare. Deras stora ansikten bara rycker och sliter i munnen :( man har nästan inge skinn kvar i ansiktet när man varit hos tandläkaren... Aja jag hoppas jag inte ser ut som ett betånghus i alla fall! Man får juh vara glad att man får fina tänder sen :) HEMSKT.




Imagine...

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt... Känns helt overkligt. Varför? Varför blev det såhär. Jag trodde det skulle bli bra men tydligen hade jag fel. Det känns konstigt att du kanske inte kommer vara här längre, jag vill juh inte mista dig. Men det du gjorde var fel och * förtjänar bättre. Det är inte du som ska tycka synd om dig själv utan gör något åt saken istället. Mitt humör är lite hur som hellst, växlar... Känns helt underbart ena sekunden men när jag tänker på detta så mår jag bara dåligt. * behöver dig och det vet du, så varför gör du såhär? Du borde tänka innan du gör saker.
Förlåt "läsare" men jag vet inte vad jag ska göra...

I will always love you.
Eller?
Var det inte så du sa?

I'm yours.
tydligen inte.

Det vackraste.
Jag trodde det.

För kärlekens skull.
Glömm.

Babbababba


Då är man rik på saker.

Jag kan juh bara säga att jag är fullkomligt FÖRVÅNAD över hur mycket jag fick. Jag har juh redan fått en egen hund, så egentligen ville jag inte ha något mer. Men fan här skickar dom på mig allt möjligt! Jag blir självklart JÄTTE glad.Men jag fick fantastiskt fina saker :) Här kommer några:


CONVERSE<3     Platt/lock tång           Byxor                Polotröja



Linne                        Stickad tröja      Jaktkängor         Något slags Shampoo hundbajspåsar xP



Hundboll                    hundgodis           Hundfilt                      hundleksak               Täcke


Armband
Orkar inte ladda upp fler xP
 
   Men den bästa var du Wilda<3 Kan inte vara lyckligare!

Nu är julen över och jag har en underbar hund och nya fina saker. Tack<3

Babbababba


Djurvård här kommer jag

Oh Yes, då kom man in på sitt första val: DJURVÅRD! Känns otroligt bra. Man bara längtade efter det där brevet som skulle resa så långt, stackars... Nu är det här och det står att lilla jag ska gå djurvård efter jul ;D Fy fanken vad nice! Har längtat så mycket till detta, nu börjar allvaret, nu börjar det man suktade efter när man började på Ökna :) Kan inte bli bättre, bra betyg, kom in på djurvård + att det är jul! Allt är städat och jag mår så jävla bra. Det är en underbar känsla! Imorgon lär jag nog inte skriva. På morgonen (tradition) så åker vi till Farmor och Farfar och äter julfrukost och öppnar paket. Sen drar vi till Mormor och Lars och är där hela kvällen. Julmat och MASSOR med klappar ;D. Måste med min kanin Spike till veterinären med... Hans tänder är väldigt långa nu, sug... aja måste göras :) han är juh min bebis<3


Börjar med en bild på min ödla Rimtim för att gratta mig själv för jag har varit så duktig och kommit in på Djurvård!

Sen............ GOD JUL!
Ha det bäst i jul alla söta<3'
Babbababba

Winter time


Islykta är viktigt.

Snö


jodå, du är ganska söt!<3

Babbababba

Dagen före den "stora" dagen?!

Nu är det dagen innan julafton och det känns som om jag inte hunnit göra någonting! Mitt rum känns inte fördig städat, vardagsrummet glänser inte som det brukar göra och köket har man bara dragit igenom för att det ska se hyffsat bra ut :/... Känns inte bra alls. + att jag måste åka och köpa halm och hö till kaninerna så dom inte fryser ihjäl, vore juh förskräckligt! Så det måste man hinna med. Idag vaknade jag i alla fall inte av att det var kiss i sängen :) Hon låg så snällt och tittade på mig med sina isblå ögon. Underbart att vakna till! Så jag gick upp (lite halvt segt kanske, såg på Wilda att hon ville att jag skulle rappa mig :P) och gjorde frukost... tänkte att jag skulle gå in och hälla ett glas vatten på bror min men han hade låst dörren denna natt... (gick in igår och hällde vatten på honom, kanske därför han låste?). Så jag åt frukost själv eftersom han är så tråkig... eller jag hade ju Wilda som satt och drägglade... Mys?! Jag har i alla fall pyntat lite i mitt rum, eller gardiner och en jultomte. Haha mycket... men det känns inte som om jag vill pynta iår... Men nu ska jag kila och hjälpa pappa ses :)
Babbababba

Det finns viktiga prioriteringar...

Jag fick ett "ryck" och helt plötsligt var jag påväg mot Ica för att köpa hårfärg, lite spontant (och det brukar absolut inte jag vara). Kan vara lite kul att får vara spontan någon gång sådär :) Det kändes som om det var dags att färga bort lite av min utväxt... Sen vill man ju vara lite fin till Julafton och nyår. Men jag kommer nog färga det en gång till innan nyår + att jag faktiskt har tänkt att gå till frissan och färga Rött underhår (och lite i luggen) (!) dä ni! Jag hoppas det blir av för jag tror det skulle vara riktigt snyggt! Men jag vill göra det hos frissan så hon kan få det att flyta in lite i mitt blonda hår, jag kan färga blont själv men jag är inte så erfaren om rött. Så det känns säkrast. Jag använde mig av "Swarschkopf" (FÄRGNING ej blekning). Men jag kan rekomendera "Blonde" den har jag färgat med förut och den funkar prima. men jag tyckte denna färgning jag använde nu tog 1plats... Den var mjukare i färgen :) Prova den! (den har typ "frukter" på framsidan xP).

färg

 

Babbababba


Dagarna innan julafton

Idag vaknade jag av att min hund kissade i min säng, känns bra... Kiss i sängen! A i alla fall så fick jag lov att byta lakan såklart och det visade sig att det hade kommit på täcket med, så det var bara att bädda om hela sängen. Sen somnade jag om och sov en timme ungefär. Känns skönt att kunna sova ut nu på lovet, vart så lite sömn på Ökna ;). Jag tycker det är väldigt kul att jag valde att börja på Ökna, kunde inte bli bättre. Skolan passar mig perfa!
Jag har slagit in dom sista jul-klapparna idag också, blev några stycken o.O. Vad mycket pengar det går åt på julen egentligen... Man skulle juh kunna resa för dom pengarna. Men julen är speciell så man vill ju inte missa den. Det mysigaste som finns innan julen enligt mig är julklappsinslagningarna, fint papper, glitter, fina paket (som man med sina egna ögon valt ut), glögg och pepparkakor! Och dagen innan den stora dagen, julgranen ska upp och pyntas, man lyssnar på mysig julmusik. Det är så varmt under julen, men då menar jag inte ute utan inne. Alla färger, fina dukar, gardiner som fylls med rött och grönt. Så otroligt mysigt! OCH SNÖN<3 äntligen säger jag bara. Det har varit flera jular utan snö, det accepteras inte!
Jag har köpt Wildas julklapp nu, en liten boll som man lägger godis i :) söt ju... Här kommer en bild på henne:

Wilda


Babbababba

Detta kallar jag bloggdesign

Nu är jag klar med renoveringen av denna blogg :) Blev väldigt nöjd! Mycket hjälp fick jag av min bästa vän Amanda Löwenborg! Men Headern och "pyntet" är ju jag som gjort (stolt!)... Kommer säkert inte alltid ha samma design men det är ju en bra början tycker jag. Ni får gärna kommentera den, positivt och negativt. Kanske komma med förslag till nästa? A i alla fall, nu sitter jag här och klockan är 00.58... Vet inte vad jag ska göra här näst... Måste ut och rasta Wilda en snabbis bara :) men jag är inte trött, inte ett dugg... Kan bero på att jag sov till 11.00 idag? nja... inte är jag en nattuggla (a'). Klicka på bilden så kommer du till Amandas blogg (värd att läsa!)
Amanda

Babbababba


Bloggen ska återuppstå!

Oj jag har inte varit här inne på evigheter!? Inte för att jag tror någon har suktat efter ett inlägg, haha. Men jag tänkte börja skriva här inne igen. Ska fixa till bloggen så den blir "allvarlig". Men vill ändå inte bli ett BloggDjur som skriver varje dag... det kommer jag inte hinna, men jag ska göra så gott jag kan :) Fotoblogg, kanske? mhm... Ja vi får se vad lilla jag hittar på för kul här inne. Hoppas ni kommer läsa den för annars är det ingen idé... Men här ska det fixas! Just det, jag har ju faktiskt skaffat mig en ny hund på sistone :) Wilda<3 Renrasig Drever som Tigge var. Hennes Pappa är Sveriges mest meriterade Drever och hennes pappas bror är VÄRLDENS mest meriterade Drever, snacka om status till henne ;) just nu är hon 15 veckor, vi har haft henne i 5. Bilder kommer på henne senare.
Babbababba






RSS 2.0