Kaah

Jag måste be om ursäkt att jag inte varit här inne. Känns bara som om jag absolut inte haft tid. Kanske ska skita i Bloggen överhuvudtaget? men det är ganska kul och komma in och skriva lite... Så jag vet inte. Den här veckan har i alla fall varit väldigt lång! Det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Men det enda jag väntat på är ju och hämta min nya orm som jag gjorde igår (FREDAG) :D Kaah blev namnet :) Kön vet jag inte än men det ska jag kolla upp. Det har inte hänt så mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Öm, min pappa fyller 45 imorgon, Grattis till honom<3. Så ne nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva o.O Hjärnsläpp... Men här kommer bilder på Kaah:


SÖT!



Nu är det dags för orm

Idag åker jag ner till stan och kollar efter orm :) Mamma är skit tjurig för att jag inte städat, sen när jag väl städar hela köket så kommer hon och säger " är du redan klar??!" VAFAN jag städade hela köket som är absolut det jobbigaste att städa i hela huset... Vad man ska klaga då. aja ska träffa Johanna och Julia på stan sen åker vi till Lagersberg och går ut med vovvarna :) Wilda och Zingo. Ska bli kul och se WIlda åka buss för första gången :) hehe... Nu tjatar mamma igen så det är väl bäst att göra som hon säger innan hon äter mig innifrån och ut!





FILM

Jag hittade dessa två filmer :) Njuut ;) haha xD


CUTE PUPPY!


Finaste som finns, eller vad säger ni?

manamana

Kort och lite ironiskt måste jag säga att Wilda bajsat inne 2 ggr och båda dom gångerna har pappa min klivit i det XD haha... Lite kul men han är inte så glad nu o.O undra varför... jag kände bara för att berätta det :) KUL!
Jag tänkte kolla lite på ArmyWife nu men innan det så ska jag säga att jag får Linda såld nu (inom kort tid) och sen ska jag fixa om i Terrariumerna (berg vägg och barkunderlag). Mitt rum ska fixas och det är sååå spännande :D kommer bli super nöjd det vet jag! Har fått en jättebra idé på rummet :') Wiiih glad. öm kul... ha-ha (ironisk...) men i alla fall, nu vet ni det alla söta läsare :)

PS: har någon något FIIIIINT terrarium tillsalu? sen ska jag köpa orm, så har någon det med så SÄG TILL... ej vuxen tack gärna en unge...

XoXo


Fågel



FÅGEL, DU DÖDAR FÅGEL, FÅGEL!!!

New me

Eftersom jag ligger här och är sjuk så passade jag på att titta på en Serie. Denna som jag tittar på nu heter ArmyWife och den är great! Bara hunnit med 5 avsnitt men mer skall det bli :). Medan jag ligger i min säng med tända ljus och äppelbitar så ringer det i min Mobil... Jag har absolut ingen aning vems nummer det är så jag svarar inte (hehe...) jag kollar upp det på Eniro, och det kommer sig vara någon Arne John Simon Granberg :o Vilken beundrare är detta? ARNE<3 haha ne men kusligt... Någon som känner denna mystiska man? (måste ju vara en man, annars skulle jag inte vilja leva ;)) ne men nu lämnar vi det :) Jag tänkte medan jag låg i min säng med kolla lite på Ellos, man kan alltid hitta någon roligt där inne. Jag hittade faktiskt bara 2 klädesplagg som var snygga. (brukar vara fler o.O).

Ett plagg som jag gärna skulle bära upp!


Just det, jag har värsta planerna med mitt rum :D det ska renoveras från topp till tå! Fan vad snyggt det kommer bli det är en sak som är säker! Mer får ni veta sen kära läsare ;D<3


Grattis Ludvig

Idag ska jag nog åka till min lilla kusin Ludvig och fira honom :) Men jag känner mig inte så bra så jag vet inte hur jag ska göra än. Men jag hoppas och ber att jag inte behöver stanna hemma imorgon från skolan! Fy fan vad tråkigt det skulle vara... Skolan har faktiskt blivit mycket roligare på siståne, bror nog på att vi får göra det vi tycker är roligt :). JAG ÄLSKAR´T! A i alla fall, det har blivit mer tankar om det här med ormen... Jag vill ju ha den men jag måste få Linda såld. Och det kan ju ta ett tag (kan ges bort...) men vi får se, jag vill juh inte ge henne till vem som hellst.

GRATTIS LUDDE!




Övrigt.

Förlåt för att det inte har kommit en inlägg på ett tag, men det har varit ont om tid.
Idag Lördag så var jag först med Bror och hämtade ägg hos gammelmormor som vi alltid gör. Varför vet jag inte för vi får alltid skäll för att vi är sena med att hämta dom. Sen åkte vi och handlade. Känns skönt att få tillbringa lite tid med honom. Det är inte ofta man får göra det. men när man väl får så är det underbart :). Nu har vi kollat lite på Tv och tagit hand om min lilla vovsing. Viktor ligger nu i sin säng och spelar Xbox360. Riktigt kul, men jag kollar hellre på då jag är helt värdelös på spel o.O. Tänkte att jag snart ska gå ut till mina kaniner och byta vatten och så ska de få lite lördagsgodis! (Morötter, pellets och såklart hö) :D sötnosar.
Jag har fått en idé om att köpa en Råttsnok (orm)! Helt förälskad i den sortens orm. Men då ska jag sälja Linda (min leopardgecko) sen flytta in Rimtim och Speedy (mina andra 2 leopardgeckos) i hennes terarium som står på golvet, stort och bra :). Sen om jag skaffar en orm så ska den få rimtims och Speedys terarium. Om det inte ingår ett terarium med ormen. Men jag ska fan skaffa en :D (säger jag i alla fall. Mamma vill med och viktor bryr sig inte så mycket så det är nog pappa jag ska intala ;)) Spännande!!
Nu tänkte jag kila ut, som väntar nog då jag brukar gå ut kl. 20.00 :P hehe men ha det så bra alla små söta läsare! Jag ska förbättra mig med att lägga in lite oftare! Puss



Wilda<3

Red-Power

Jag älskar dig Wilda<3

Cute.


NP1DJ

Åh, jag bara ÄLSKAR vårat nya Schema :D

Inte för att man ser så bra men de " bruna " fälten är djur ;D  ME LIKE<3

NP1DJ<3


Smutsigt=Rent

Nu har jag städat rummet. Känns riktigt härligt! Mitt rum kan man ju inte säga såg ut som ett "paradis" direkt. Mer som....... en 78år gammal husvagn som stått i skogen i 47 år..(okej kanske lite överdrivet). Men i alla fall, jag börjar skolan imorgon o.O jag har ett prov som jag inte har pluggat på... FY SKÄMS MATHILDA!! Inte INTE bra! Men jag får sätta mig ikväll med det (säger jag, men vi får väl se hur det blir med det). Men det går nog bra ^^. jag börjar en ny klass :D Djurvård/djurvård<3 Nu börjar det som man sökte till Ökna för! DjurDjur och ännu mer djur! WiiiiiiiiiiiiH.
Jag måste säga att Fields Of Gold är låten som jag lyssnar mest på nu. Jag vet inte hur det kommer sig men jag hörde den hemma hos mina kusiner, sen hittade jag den på mitt ÄLSKADE spotify, så nu är det den som sköter min vardag. MEN HUR ska jag klara mig utan Spotify en hel vecka o.O shit. Aja det får vi väl se...
Annars rullar livet på som vanligt. Men det känns som om jag vill på ett äventyr! ett riktigt äventyr! ååh jag är så sugen :D. Kanske festa någon dag? har inte riktigt med saken att göra men i alla fall ^^ haha nej nu ska jag gå för mamma tycker jag latar mig. Jag latar mig? jag har juh för tusan nyss städat hela mitt rum + alla 7 kaninburar och sen tagit hand om Wilda. Hon ska fan inte klaga. Och nu måste jag tvätta kläder till Ökna med :( Fan vad allt ska ta tid då. Jag vill bara ta det lungt sista dan, sen ska mamma börja mublera om i vardagsrummet?! vad är detta för stil egentligen?!
Puss


Simple man.

Jag kommer få 1000:- att leva för i månaden o.O visst det kanske är mycket men jag har 10 kaniner (en som behöver gå till veterinären var 4de vecka, hö+halm, mat, tillbehör) + en hund som ska ha mat och försäkring m.m. Kommer gå under!! Men min mor sa att jag får extra eftersom jag betalar allt själv :P jag behöver ju faktiskt kläder och få roa mig lite. Men det känns ändå bra att få ha ett anTal pengar. Man måste prioritera saker då, och det gillar jag! nice nice.
Idag var jag och min Far och köpte nytt hundgodis :) Fick en hel påse för 10kr o.O wow. Det kallar jag billigt! Sen åkte vi till Tunapark för vi skulle köpa en prisent till min kusin Johan. Blev en träningsoverall (halva priset ;)) billigt billigt!
JAG VILL BLI 18!!


HÄSTSKOR?!

Ja, nu kan jag äntligen leka häst på riktigt!

Åh vad snygga!!
(ironiskt!)


NewYorker

Jag tycker att jag faktiskt har haft ett riktigt bra lov. Det blev mycket att umgås med kompisar men jag tror jag behövde det + att vi ses ju inte så mycket annars eftersom jag bor på Ökna (vilket suger...). Det känns som om jag är i en period där jag behöver mina kompisar mer än min familj. Och jag älskar´t!
Jag har i alla fall varit i Västerås och shoppat lite idag (Fre). Blev en snygg tröja från JC, Svart BH från Newyorker och ett halspand från glitter. Riktigt nöjd! brukar inte hitta saker så lätt men nu shoppas det loss ;). Hoppas det blir igen! Annars tycker jag det inte händer så mycket i mitt liv just nu.
Jag fick inte ta med Wilda till Ökna förän hon var 1 år... dom sa 6 månader -.- fan vad sur jag blir...
Ah, just satan! Jag börjar i en ny klass nu :D DJURVÅRD/DJURVÅRD! nice nice. Riktigt spännande om jag ska vara ärlig. Blir nog superbra. Men kommer sakna Phillip :'( fan att du flyttar hem...<3

Jag vill göra lista:
Ta med Wilda till Ökna
Börja rida igen
Köpa en ny mobil
Färga håret
städa mitt rum -.-
PLUGGA
fixa rummet (måla+inreda)

XoXo


Party-party?!

Somnade vid 02.30 igår med Johanna på en sönderriven madrass nedanför(så sönderriven var den inte när jag tänker efter). Det var ganska mysigt att somna till låten " det vackraste" om jag ska vara ärlig. Känns riktigt bra idag, sov inte alls förlänge heller. 10.14 gick vi upp, åt skinksmörgås och nu sitter jag här och Johanna kollar på Harry Potter / halvblodsprinsen.
Idag ringde dom från Internatet på skolan och sa att jag antagligen kommer få hundplats snart :) yipppI! Äntligen säger jag bara... Känns härligt att få veta att man får ha med sig gullungen snart :')<3
Nu börjar batteriet i datorn ta slut så jag ska väl spara detta inlägg och joina Johanna och Harry potter.
Seyá


Life will go on.

Igår kväll kollade jag på en jättebra "tjejfilm" (finns väl killar som gillar den med) men nu är det så att jag har glömt vad filmen heter och jag blir frustrerad! :o Den var Fantastico. Aja den var grymt bra och jag måste hitta den :) En låt i den filmen fastnade jag för: Life will go on. Skit fin<3 Idag blir det att åka till Gammelmormor och hämta ägg och fika, åka till Morbror och hämta en serie filmer;D, handla och sedan kanske jag åker till Hundkojan (hunddagis jag praktiserade på) och visa upp Wilda :) dom ville det. Sen när jag kommer hem så vet jag inte vad sm händer. Jag är fortfarande festsugen... har varit det ganska länge nu :/ aja hoppas det blir lite "Party-party"! Just det jag kom på att jag börjar inte fören 11e :D:D trodde jag började 7de... Men det hade ju varit konstigt :/ åka dit en torsdag sova en natt sen åka hem... Mhm... tur att det blev 11E. Hinner man festa lite ;).

Nu vet jag, det är DIG jag vill ha.


Johnny Depp, snyggaste skådespelaren?

Just because I am such a big fan of Johnny Depp så måste jag skriva lite om filmer som han varit med i. Och Jag måste bara tillägga att han (i mina ögon) absolut är den snyggaste skådespelaren som jag sätt. Men vi alla har ju olika åsikter om detta vilket är bra, antar jag. Maah, he is handsome!!

Vi börjar lite tryggt med
Pirates of the caribbean. Som jag hoppas att alla har sätt?!
(info från Wikipedia!)
Död mans kista:
Filmen handlar om piraten Jack Sparrow (johnny depp) och hans vänner Will Turner (Orlando bloom) och Elizabeth Swann (Keira Knightley). Sparrow står i skuld till den elake Davy Jones, kapten på Den flygande holländaren. Om han inte kan klara sig ur det kommer han att dömas till evig tjänstgöring på skeppet. Han hamnar i Davy Jones klor efter att Kraken fångade honom, och nu ska Will och Elizabeth ställa in sina bröllopsplaner och hjälpa Jack med hjälp av Hector Barbossa så att han inte behöver förbli fånge på andra sidan.

Svarta pärlans förbannelse:
Den unge smeden Will Turner är förälskad i guvernörens dotter, Elizabeth Swann. När ett gäng pirater (som det vilar en förbannelse över) från skeppet Svarta Pärlan gör en räd mot Port Royal där han bor, och kidnappar Elizabeth, bestämmer han sig för att följa efter dem och rädda henne, eftersom James Norrington och Elizabeths pappa guvenör Swann säger att det inte är någon idé, Svarta Pärlan kan vara var som helst!

Men den ende som kan hjälpa honom är exkaptenen på samma piratskepp, Jack Sparrow, som utan att berätta det för Turner försöker få tillbaka sitt skepp. Tillsammans följer de efter Svarta Pärlan till den hemliga skattön Isla de Muerta. Men kapten Sparrow har sina egna skäl att komma dit, och hans mål står i bjärt kontrast till den brittiska flottans mål att sätta stopp för piraterna i Västindiens farvatten.

Vid världens ände:

Will Turner, Elizabeth Swann, kapten Barbossa och besättningen från Svarta pärlan åker till Singapore som ett led i sitt försök att få tillbaka Kapten Jack Sparrow från de dödas rike("Davy Jones Locker"). För att lyckas måste de få tag på ett sjökort som visar dem vägen dit och tillbaka. Samtidigt har representanterna för brittiska kungen i Karibien satt press på sjörövare överallt eftersom de har lyckats få tag på det enda sättet att styra havets skräck, Davy Jones och hans skepp, Den flygande Holländaren. När Jack Sparrow blivit fritagen inser han och Barbossa att det enda sättet att förhindra britterna och Davy Jones från att förinta varenda pirat är att samla de nio piratledarna och förena de nio piastrarna för att eventuellt frige havets gudinna Kalypso, något som kan få katastrofala effekter för alla sjöfarare.

 

Lite tyngre med Chocolat.

He is so handsome in this movie!

Denna film handlar om Vianne Rocher och hennes dotter Anouk reser från stad till stad när nordanvinden kommer. I den här filmen så hamnar Vianne och Anouk i en by i Frankrike. Där hyr dom en "lägenhet" (om man nu kan kalla det så) och i den öppnar dom ett Choklad conditori. Butiken genomsyrar både förundran och ångest i de klassiska bybor när conditoriet öppnar under de fyrtio dagarna av fastan. Det händer mycket... Roux (Johnny depp) kommer in med en båt i byn, många av byborna tycker att det är förskräckligt men Vianne och Anouk utforskar och hälsar på alla. Vianne och Roux blir förälskade och mycket händer. En film jag garanterat vill att ni ska se!

Nu: Edward scissorhands

(Info från Wikipedia)

I ett stort grått slott bor en gammal uppfinnare som har lyckats bygga en man, Edward. Men han hinner aldrig ge Edward ett par riktiga händer förrän han dör av en hjärtattack. Istället får Edward behålla de saxar som ersatt händerna i väntan på ett par riktiga. Där lever Edward nu helt ensam i det gamla slottet. Men en dag beger sig Peg upp till slottet för att sälja kosmetika, och där får hon syn på Edward. Hon tar då hem honom till sitt hus i Pastellstaden. Där har han det bra, han klipper buskar, hår på människor och hundar och gör isskulpturer. Men en dag så har Pegs dotters pojkvän lurat med honom på ett rån hos sina föräldrar. När polisen dyker upp lyckas alla inblandade förutom Edward hinna undan. Efter detta vänder sig alla i Pastellstaden emot honom för de tror att han är farlig.

Cry Baby

(info från Wikipedia)

Cry-Baby handlar om en den unge Wade Walker, alias Cry baby (Johnny Depp) vars föräldrar avrättats i elektriska stolen. Hela hans släkt är kriminella rockabillys. Två sorters folk porträtteras i filmen; den fina medelklassen, och drapes. Cry-Baby blir kär i Allison Vernon-Williams (Amy Locane), en "square", dvs. en "medelklassflicka" som kommer ifrån CryBaby´s miljös raka motsats. Deras kärlek uppskattas inte ett dugg av de andra "vanliga squares" men Allison välkomnas av drapesen med öppna armar. En strid mellan drapes och squares utbryter.

Public enemies

Info finns på Wikipedia.

En riktigt bra film!
(för sådna som gillar action!)

+ många fler såklart :)



SNYGGING!!!

Oh My God!! o.O<3

Johnny Depp<3

AVATAR

GRYM!!!

Har du inte sätt den? KOLLA FÖR TUSAN PÅ DEN!
En av dom bästa filmer jag sätt...


Jul-2009

Some pics from christmas-2009


Jag och söta Ebba

Jag och grabbsen :)

Mycket paket!

Min hund<3

Söt!

Avatar.

Nu är det såhär att jag har haft fullt upp för att lägga in nya uppdateringar här inne. (ABSOLUT förbjudet i blogg-världen?!) tur då att jag inte är allt för intresserad som "Kissie" tex... Men jag tänkte lägga in att idag ska jag, Johanna och Amanda gå på Avatar! Jag som har längtat sååå mycket efter denna film. Alla säger att den ska vara fantastiskt bra (bror sa tillochmed att den nästan låg delad första plats med sagan om ringen o.O) You better be good, movie!




Cry baby... (?)

Nu är jag hemma efter en lååång natt. Nyår blev mer än lyckat i mina ögon :). Jag tänkte slänga in ett inlägg lite fort för jag och min Mor ska kolla på Cry Baby med Johnny depp som absolut är en av dm bästa (SNYGGASTE) sådespelarna som finns (enligt mig). Wilda sitter och tittar på oss med en socka i munnen och tycker vi är otroligt tråkiga men det är juh ändå dagen efter nyår och man är ju inte så pigg ;) hehe... Jag slänger in bilderna från nyår imorgon, det har varit full fart här idag så jag har inte hunnit (sorry!!). Men kolla på Cry Baby har själv inte sätt den men den lär ju vara bra eftersom Depp spelar i den ;) Men som sagt jag skriver mer imorgon.



RSS 2.0