Johnny Depp, snyggaste skådespelaren?

Just because I am such a big fan of Johnny Depp så måste jag skriva lite om filmer som han varit med i. Och Jag måste bara tillägga att han (i mina ögon) absolut är den snyggaste skådespelaren som jag sätt. Men vi alla har ju olika åsikter om detta vilket är bra, antar jag. Maah, he is handsome!!

Vi börjar lite tryggt med
Pirates of the caribbean. Som jag hoppas att alla har sätt?!
(info från Wikipedia!)
Död mans kista:
Filmen handlar om piraten Jack Sparrow (johnny depp) och hans vänner Will Turner (Orlando bloom) och Elizabeth Swann (Keira Knightley). Sparrow står i skuld till den elake Davy Jones, kapten på Den flygande holländaren. Om han inte kan klara sig ur det kommer han att dömas till evig tjänstgöring på skeppet. Han hamnar i Davy Jones klor efter att Kraken fångade honom, och nu ska Will och Elizabeth ställa in sina bröllopsplaner och hjälpa Jack med hjälp av Hector Barbossa så att han inte behöver förbli fånge på andra sidan.

Svarta pärlans förbannelse:
Den unge smeden Will Turner är förälskad i guvernörens dotter, Elizabeth Swann. När ett gäng pirater (som det vilar en förbannelse över) från skeppet Svarta Pärlan gör en räd mot Port Royal där han bor, och kidnappar Elizabeth, bestämmer han sig för att följa efter dem och rädda henne, eftersom James Norrington och Elizabeths pappa guvenör Swann säger att det inte är någon idé, Svarta Pärlan kan vara var som helst!

Men den ende som kan hjälpa honom är exkaptenen på samma piratskepp, Jack Sparrow, som utan att berätta det för Turner försöker få tillbaka sitt skepp. Tillsammans följer de efter Svarta Pärlan till den hemliga skattön Isla de Muerta. Men kapten Sparrow har sina egna skäl att komma dit, och hans mål står i bjärt kontrast till den brittiska flottans mål att sätta stopp för piraterna i Västindiens farvatten.

Vid världens ände:

Will Turner, Elizabeth Swann, kapten Barbossa och besättningen från Svarta pärlan åker till Singapore som ett led i sitt försök att få tillbaka Kapten Jack Sparrow från de dödas rike("Davy Jones Locker"). För att lyckas måste de få tag på ett sjökort som visar dem vägen dit och tillbaka. Samtidigt har representanterna för brittiska kungen i Karibien satt press på sjörövare överallt eftersom de har lyckats få tag på det enda sättet att styra havets skräck, Davy Jones och hans skepp, Den flygande Holländaren. När Jack Sparrow blivit fritagen inser han och Barbossa att det enda sättet att förhindra britterna och Davy Jones från att förinta varenda pirat är att samla de nio piratledarna och förena de nio piastrarna för att eventuellt frige havets gudinna Kalypso, något som kan få katastrofala effekter för alla sjöfarare.

 

Lite tyngre med Chocolat.

He is so handsome in this movie!

Denna film handlar om Vianne Rocher och hennes dotter Anouk reser från stad till stad när nordanvinden kommer. I den här filmen så hamnar Vianne och Anouk i en by i Frankrike. Där hyr dom en "lägenhet" (om man nu kan kalla det så) och i den öppnar dom ett Choklad conditori. Butiken genomsyrar både förundran och ångest i de klassiska bybor när conditoriet öppnar under de fyrtio dagarna av fastan. Det händer mycket... Roux (Johnny depp) kommer in med en båt i byn, många av byborna tycker att det är förskräckligt men Vianne och Anouk utforskar och hälsar på alla. Vianne och Roux blir förälskade och mycket händer. En film jag garanterat vill att ni ska se!

Nu: Edward scissorhands

(Info från Wikipedia)

I ett stort grått slott bor en gammal uppfinnare som har lyckats bygga en man, Edward. Men han hinner aldrig ge Edward ett par riktiga händer förrän han dör av en hjärtattack. Istället får Edward behålla de saxar som ersatt händerna i väntan på ett par riktiga. Där lever Edward nu helt ensam i det gamla slottet. Men en dag beger sig Peg upp till slottet för att sälja kosmetika, och där får hon syn på Edward. Hon tar då hem honom till sitt hus i Pastellstaden. Där har han det bra, han klipper buskar, hår på människor och hundar och gör isskulpturer. Men en dag så har Pegs dotters pojkvän lurat med honom på ett rån hos sina föräldrar. När polisen dyker upp lyckas alla inblandade förutom Edward hinna undan. Efter detta vänder sig alla i Pastellstaden emot honom för de tror att han är farlig.

Cry Baby

(info från Wikipedia)

Cry-Baby handlar om en den unge Wade Walker, alias Cry baby (Johnny Depp) vars föräldrar avrättats i elektriska stolen. Hela hans släkt är kriminella rockabillys. Två sorters folk porträtteras i filmen; den fina medelklassen, och drapes. Cry-Baby blir kär i Allison Vernon-Williams (Amy Locane), en "square", dvs. en "medelklassflicka" som kommer ifrån CryBaby´s miljös raka motsats. Deras kärlek uppskattas inte ett dugg av de andra "vanliga squares" men Allison välkomnas av drapesen med öppna armar. En strid mellan drapes och squares utbryter.

Public enemies

Info finns på Wikipedia.

En riktigt bra film!
(för sådna som gillar action!)

+ många fler såklart :)



SNYGGING!!!

Oh My God!! o.O<3

Johnny Depp<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0